top of page

"Ko verjameš vase, je vse mogoče."

Hej, moje ime je Mateja.

Že od malih nog sem rada cartala otroke in jih držala v naročju. Opazovala njihovo mimiko, majhne prstke in njihov pogled. Željo po delu z otroki nisem rabila iskati. Bila je v meni od vedno. Vesolje je že takrat vedelo zakaj.

V sebi sem bila vedno prepričana v to, da bo moj hobi postal tudi moje delo. Da se bo vsa moja ustvarjalnost kazala, ne samo v zasebnem življenju, ampak tudi skozi delo. Ker bom tako lahko žarela, rastla, polnila svojo dušo ter predvsem imela rada to kar počnem in to počela iz srca. 

Verjela sem vase. Vse poti so me vodile ravno v to smer. In zato sem danes tukaj, kjer sem. Zase. In predvsem za vas. Da ustvarimo najlepše spomine in edinstveno izkušnjo. 

Moj navdih ste vi. Vaša čustva, občutki in medsebojna povezanost. To tudi želim ujeti v objektiv in pričarati v fotografiji. Zato bodite to, kar ste. Z vsemi barvami vaše družine.  Ker ste ravno zaradi tega vsi edinstveni.  

DSC_1792.jpg

S fotografijo sem se spoznala, ko sem bila stara 14 let. Hitro je postala moj najljubši hobi in kmalu zatem sem se v to čudovito ustvarjanje zaljubila. Po študiju grafične in medijske tehnike v Ljubljani, kjer sem svoje znanje nadgradila ter k fotografiji dodala tudi grafiko in video, me je pot popeljala na Nizozemsko. Pravljično mesto, po imenu Amsterdam, je bil moj dom kar 4 leta. Tam sem leta 2014 tudi prvič odprla svoje podjetje. V večini sem fotografirala in snemala dogodke, produkte ter celostne podobe podjetij. To, da sem želela biti fotografinja, sem že vedela, a nekaj je manjkalo. V sebi sem začutila veliko zadovoljstvo, ko sem začela fotografirati otroke in družine. Ob vrnitvi nazaj v Slovenijo sem se zavedala, da si želim v svojih fotografijah čustva. Da si želim fotografirati ljudi, njihovo ljubezen in pomembne dogodke v življenju, ker so tej, konec koncev, najpomembnejši. Svoje podjetje na Nizozemskem sem zaprla in odprla s.p. v Sloveniji - 31-3-2018 je tako v Kopru svoja vrata odprl Your Sweet Little Memory fotostudio. Od takrat naprej je moje delo popolnoma osredotočeno na fotografiranje ljubezni.  Vsako leto se tudi izpopolnjujem in učim novih tehnik na raznih delavnicah, da vam lahko ponudim več in več.

145284903_241708097588140_43870692478118

Tisti, ki me želite bolje spoznati in videti kaj počnem v prostem času - kaj je zame v življenju najbolj pomembno - prebrati moja globoka razmišljanja - ali videti le fotografijo dopusta - kliknite na moj osebni Instagram profil. 

bottom of page